ΟΨΕΙΣ

Η ομάδα χορού PLANπαρουσιάζει τις «ΟΨΕΙΣ» για 2 παραστάσεις, Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουνίου2019, ώρα 20:00 στο θέατρο Ροές(Ιάκχου 16, Γκάζι).

Χορογραφούν οι: NikoIliasKönig, Ζέφη Μπαρτζώκα, Εύα Παγουλάτου.

Οι «ΟΨΕΙΣ» γεννήθηκαν σαν ένα τρίπτυχο χορού μέσα από το οποίο οι χορογράφοι επιχειρούν να εκφράσουν έννοιες όπως ενέργεια, εναρμόνιση, έκρηξη, αισθαντικότητα, ένστικτο, παρορμητικότητα.

Με την διαφορετική κινησιολογική προσέγγισή του, ο κάθε χορογράφος επιχειρεί να δώσει στους χορευτές το ερμηνευτικό έναυσμα που θα αναδείξει τις ανεξάντλητες πτυχές τους μέσα από την σωματική και μουσική διάσταση.

Μουσική: socos, A. Vivaldi, Olafur Arnalds, George Baldovin, Fenia Christou, Max Richter, Richard Wagner

Χορεύουν: Γιώργος Βρατσάλης, Emily Downns, Niko Ilias Kōnig, ΠαναγιώτηςΛαγανάς, Ντέα Λεσάι, Ελένη Μάρκου, Φωτεινή Μουχτούρη, Αναστασία Πανοπούλου, Έλλη Τσιτσιπά, Γιάννης Χρυσοβέργης, Ιωάννα Χρυσομάλλη.

 

Ώρα: 20.00

Κρατήσεις: τηλ: 210 52 31 060

Τιμή εισιτηρίου: 10€, 8€ φοιτητικό.

Διάρκεια: 50’

Παραγωγή: ΧΟρΟLOGIE

Η ομάδα χορού PLAN B:

Η καλλιτεχνική λειτουργία της ομάδας PLAN B είναι ζωτικής σημασίας για τους δημιουργούς της. Τόσο οι ερμηνευτές που κατά καιρούς την αποτελούν, όσο και οι εμπνευστές της, έχουν σαν στόχο να διατηρήσουν ζωντανή την σχέση της κλασικής/νεοκλασικής και σύγχρονης κίνησης στις δημιουργίες τους και γι’ αυτό δεν έχουν κάποιο μονοδιάστατο κινησιολογικό χαρακτηριστικό. Η συνεργασία των καλλιτεχνών έχουν βασικό προσανατολισμό την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών που μπορούν να δώσουν καινούριες διαστάσεις και ύφος στα έργα, εντάσσοντας καλοδεχούμενα την κουλτούρα και την παιδεία καθενός.

Ιδρυτικά μέλη της ομάδας PLAN B είναι οι χορεύτριες και χορογράφοι Ζέφη Μπαρτζώκα και Εύα Παγουλάτου, ενώ την ομάδα αποτελούν νεαροί επαγγελματίες χορευτές κλασικής και σύγχρονης τεχνικής, απόφοιτοι του κέντρου χορού «ΧΟρΟLOGIE»και άλλων κρατικών ή επαγγελματικών σχολών της χώρας.